NAPUCHE

Tapasztalt detektívek vagytok és nincs számotokra megoldhatatlan rejtély? Rátaláltok minden apró nyomra és felfedtek minden titkot? Ha így van, akkor titeket keresünk!
Kihívunk Benneteket, hogy tegyék próbára magatokat a NAPUCHE szabadulószobában!

A küldetés egyszerű: találjátok meg és élesszétek fel NAPUCHE-t, a maja napistent, és ezzel mentsétek meg az emberiséget az örök sötétségtől! A játék különlegessége, hogy ez esetben a küldetést segítség nélkül kell végrehajtanotok.
A tét nagy! Ha sikerrel teljesítitek a küldetést, amivel felélesztitek a napistent, akkor INGYEN játszottatok!
Ha netán mégsem sikerülne 60 perc alatt megoldani az ügyet, úgy a csapatotok Teljes áron játszott,
azaz 11.000 Ft-ért!*

A legfontosabb azonban a játékélmény. Hogy örömteli maradjon a nyomozásotok, lehetőségetek van játék közben feladni a kihívást és segítséget kérni a folytatáshoz. Bár attól kezdve teljes áron játszotok, a nyomozást még sikerrel zárhatjátok.

Természetesen a kihívás a fair play-en alapszik, azaz ugyan azokat a feladványokat kell megoldanotok, mint más csapatoknak, nincs semmi nehezítés, ami rontaná az esélyeteket. A szoba titkait korábban mások már sikerrel megfejtették, így a küldetés garantáltan teljesíthető.

Ha kiváló nyomozók vagytok és mertek kockáztatni, ez a kihívás nektek való!

Jelentkezz mielőbb, hogy részt vehess a nagy próbán!
Az időpontfoglaláskor, kérjük, írd a megjegyzés mezőbe, hogy „Mindent vagy Semmit”.


* - A játék előtt a csapat leteszi „letétbe” a játék teljes árát (12 000 Ft-ot), melyet a játék után maradéktalanul visszakap, amennyiben segítség nélkül sikeresen teljesíti a küldetést.