NAPUCHE

Tudnivalók

A játékot 2-6 fős csapatok játszhatják, melyre 60 perc áll a rendelkezésükre.

Kérjük, hogy a csapat a foglalt időpont előtt 10 perccel érkezzen, megelőzendő az esetleges csúszásokat. Ennél előbb nem érdemes érkezni, mert ezt megelőzően a játék előkészítése zajlik.
Fontos a pontos érkezés, mivel csúszás esetén lehetséges, hogy a játék nem érne véget a következő csapat érkezéséig. Maximum 5 perc késés megengedett, ezt meghaladóan már a játékidőből kell levonnunk az eltelt időt.
A játéktérben nincs horror és ijesztgetés sem. A cél nem a félelemkeltés, hanem a játék megoldása kristálytiszta logika és jó megfigyelőképesség segítségével.
A játéktér nincs bezárva, hiszen a NAPUCHE-ban nem a játéktérből való kijutás a cél, hanem a napisten felélesztése, így klausztrofóbiával küzdők is bátran játszhatnak.
A játéktér nem akadálymentesített, ezért mozgássérültek és mozgásban korlátozott személyek számára nem ajánlott.

Parkolás az utcán, fizetős zónában lehetséges, közvetlenül az épület mellett.

Játékszabályok

A NAPUCHE játékosai elfogadják, hogy a játékban csak az alábbi szabályzat betartásával, felelősségvállalási nyilatkozat aláírása után vehetnek részt.
A NAPUCHE játékot minden résztvevő csak a saját felelősségére használhatja.
A játékban 14 év alatti személyek csak felnőtt kísérő jelenlétében és annak teljes felelősségvállalása mellett vehetnek részt. A játék 6 év alattiak számára nem ajánlott!
A játéktér területén nem tartózkodhat tudatmódosító szer (alkohol, drog, gyógyszer stb.) hatása alatt álló személy.
Saját vagy más testi épségét veszélyeztető tárgy (szúró-, vágó eszköz, lőfegyver stb.) bevitele a játéktérre szigorúan tilos!
Nem megengedett kívülről bevitt segédeszközök (pl. szerszámok) használata.
Hang- és képrögzítés a játéktérben tilos!
Kérjük a játékosokat a játékelemek és berendezési tárgyak megóvására. A nem rendeltetésszerű használatból vagy szándékos rongálásból eredő károkat a károkozó köteles haladéktalanul megtéríteni!
Ha a játék során a játékos magában vagy játéktársaiban személyi sérülést okoz, azért az üzemeltetőt felelősség nem terheli.
A játékosok elfogadják, hogy a játékmester a játék során végig kamerákkal figyeli a csapatokat. A résztvevőkről hang- és videofelvétel nem készül.
Foglaláskor valós adatok megadása szükséges, ennek hiányában a foglalás érvényteleníthető.
A szabályok és a játékvezető utasításainak be nem tartása azonnali kizárással jár!

A NAPUCHE szabadulószoba ötvözi a múlt eszközeit a modern technikával. Sok elektronikus furfang, meghökkentő feladvány, fények és árnyak, hangok és hiteles játékkörnyezet vár Benneteket!
Gyertek és segítsetek megmenteni az emberiséget az örök sötétségtől! Most mindannyiunk sorsa rajtatok múlik!